Stichting brandweeroldtimer Oostvoorne-Tinte
Menu

Onze sponsors

SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

De Stichting Brandweeroldtimer Oostvoorne - Tinte is opgericht nadat een aantal leden van de blusploeg Oostvoorne, in nauwe samenwerking met dhr. Anton Stolk, de oldtimer aan heeft kunnen schaffen op een veiling.
De stichting beheert het voertuig, wat op dit moment vooral betekent dat er financiën gezocht moeten worden om de restauratie te kunnen bekostigen. Om dit op een zo'n grootst mogelijk adequate manier te organiseren heeft de stichting 4 werkgroepen in het leven geroepen. Dit zijn de werkgroepen:

 • Documentatie:
  Doel om alles tot in detail te documenteren, zodat tijdens de opbouw elk onderdeeltje terug te vinden is.
 • Restauratie:
  Doel om de brandweerwagen geheel terug te brengen tot de staat van ‘toen’, met als enige restrictie dat het voertuig veilig bereden en gebruikt kan worden om de bevolking kennis te laten maken met de techniek en het materiaal van ‘toen’.
 • PR & Sponsoring:
  Doel om financiën te organiseren om in beginsel de restauratie te bekostigen. Na de restauratie om het onderhoud te bekostigen.
 • Historie:
  Doel om de historie van het voertuig te onderzoeken middels foto’s, verhalen, documenten, krantenknipsels enz enz. Met het uiteindelijke doel om een boekwerkje te maken met gegevens van vroeger en de restauratie.

Elke werkgroep heeft een coördinator en een afgevaardigde vanuit het stichtingsbestuur, zodat de betrokkenheid en het contact nauw is en blijft.

Het bestuur van de stichting bestaat op dit moment uit:

 

Arlé Quartel

Voorzitter
Coördinator Werkgroep PR & Sponsoring

 

 

Sonja Hoogeveen

Penningmeester

 

 

Nick de Willigen

Secretaris
Coördinator Werkgroep Documentatie

 

 

Herman Verschuren

Algemeen lid
Coördinator Werkgroep Restauratie

 

 

Henk Klok

Algemeen lid

 

 

Peter Wildenboer

Coördinator Werkgroep Historie