Stichting brandweeroldtimer Oostvoorne-Tinte
Menu

Onze sponsors

SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

De restauratie van de brandweeroldtimer kost logischerwijs behoorlijk wat geld. Om de restauratie en het behoud van de oldtimer te bekostigen zijn we geheel afhankelijk van giften en sponsoring. Daarvoor hebben we uw hulp nodig! Dat kan op verschillende manieren.

Vriend of sponsor
U kunt bijvoorbeeld vriend van onze stichting worden. Voor het symbolische bedrag van €19,34 per jaar bent u al vriend en wordt u op de hoogte gehouden van de restauratie tijdens onze speciale vriendendagen. Meld u aan als vriend via ons vriendenformulier. Gewoon eenmalig sponsoren kan natuurlijk ook, hoe klein het bedrag ook is.

Indien u ons wil sponsoren is het mogelijk om uw logo weer te laten geven op deze website. Daarnaast hebben we een sponsorbord dat elk evenement met ons mee gaat. De minimale sponsoring hiervoor is €100,00. Ook is het mogelijk om vaste onderdelen te sponsoren, zoals de wielen, het spuitwerk enz enz. Neem s.v.p. contact op via de contactpagina. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Ons rekeningnummer is NL04RBRB 0706 4097 36 t.n.v. Stichting Brandweeroldtimer Oostvoorne – Tinte.

SponsorKliks
SponsorKliks, gratis sponsoren! Een andere mooie manier om ons te sponsoren is door middel van SponsorKliks. Veel mensen bestellen tegenwoordig producten online via een webshop, zoals Bol.com, Booking.com, Thuisbezorgd of Coolblue. Het mooie is dat u ons gratis kunt sponsoren als u dat via SponsorKliks doet. U gaat naar onze SponsorKliks pagina, klikt op het logo van de webshop naar uw keuze en wordt doorgestuurd naar de webshop. Daarna kunt u winkelen en afrekenen zoals u gewend bent. U merkt geen verschil, maar onze stichting krijgt een commissie voor iedere bestelling die op deze manier wordt gedaan. Er zijn steeds meer winkels die aansluiten bij Sponsorkliks, dus kijkt u gerust eens of uw favoriete webshop in de lijst staat!

Statiegeldactie Coop Oostvoorne
U kon ons ook helpen door middel van de statiegeldactie bij de Coop supermarkt in Oostvoorne. Inmiddels is deze actie afgelopen.

Wij zijn benieuwd wat het dit keer heeft opgeleverd, zodra we het weten brengen we u op de hoogte.

Spaart u ook weer statiegeldflessen voor ons,

We doen weer mee met de COOP statiegeldactie tot en met 31 September.