Stichting brandweeroldtimer Oostvoorne-Tinte
Menu

Onze sponsors

SponsorKliks

SponsorKliks, gratis sponsoren!

22 november 2019

Vandaag is het een bijzondere dag voor de Stichting Brandweeroldtimer Oostvoorne-Tinte. Vanmorgen kregen we uit handen van een drietal vertegenwoordigers van de Kringloopwinkel “Het Vervolg” een waardecheque uitgereikt voor onze stichting.

  

 

De opbrengst van de verkoop is bedoeld voor de kerk maar door een zeer goede opbrengst is het soms mogelijk om plaatselijke verenigingen of stichtingen te steunen en dit keer waren wij de gelukkige.

Wij zijn heel erg blij met deze bijdrage die we goed gaan besteden. Natuurlijk hebben we nog even de voortgang van de restauratie bekeken met de dames.  

Een heel mooi bedrag.

24 september 2019

Zaterdag 21 september was een belangrijke dag voor ons als stichting.
We hebben op de inloopdag oude bekenden gezien en gesproken maar zeker ook een aantal nieuwe ontmoet .
Een gezellige sfeer onder het genot van een kopje koffie of thee.

We hebben kunnen laten zien wat er het afgelopen jaar allemaal al is gedaan aan onze Chevrolet en wat er allemaal nog op stapel staat.

Zeker niet onbelangrijk is ook het lanceren van onze site die de afgelopen tijd is gebouwd en vanaf nu openbaar is.

Het adres is www.brandweer1934.nl  Heeft u al gekeken? Moet u zeker even doen.

    

 

1 september 2019

Afgelopen zaterdag stonden we met onze oldtimer op de Burchtfeesten, een voor het mooi een iets te warme maar wel een hele gezellige dag. Mede door de inzet van onze eigen ploeg en onze sponsors een geslaagde dag met een geheel uitverkochte loterij, een foto presentatie over de voortgang van het restauratieproces, de verkoop van de ons geschonken zeepjes en zeepkettingen.

We hebben ook weer een aantal vrienden gescoord en de kinderen hebben ook massaal genoten van het springkussen. Al met al een geslaagde dag.